Office 365

Vad är Office 365?

 

Office 365 är en tjänst från Microsoft med olika tjänster beroende på abonnemanget man vill ha. Tjänsten innehåller Office paketet; det vill säga Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote och OneDrive. Både online och nedladdningsbara varianter.
Utöver Office paketet så finns det en del andra tjänster att lägga till, bland annat:

Microsoft Exchange Online
En online maillösning för privata användare eller företag. Det är väldigt lätt att organisera och administrera sitt företag med hjälp av Exchange online. Det är skalbart efter ditt företags storlek.

Microsoft SharePoint Online
Istället för att ha en server för SharePoint har Microsoft valt att skapa en smidigare och billigare online version där man kan ha dokumentation och interna sidor för att lättare organisera sitt företag. Det finns även gemensamma kalendrar för att lättare ha koll på företags events eller deadlines.

OneDrive for business
OneDrive for business ger dig och dina kollegor 1 TB lagringsutrymme per person i molnet. En smidig, säker och effektiv lösning som ökar friheten hur, var och när ni vill arbeta. Ni kan lagra, synka och dela era arbetsdokument och filer på ett enkelt och säkert sätt både internt och externt.

Microsoft Skype för Företag
Skype för företag med videochatt, whiteboard och andra verktyg för att kunna samarbeta inom företaget.

 

Vi hjälper er att välja vilket abonnemang/paket som passar er bäst. Vill ni så kan vi administrera er Office365 sida och hjälpa er att lägga till användare och rättigheter. Vi hjälper er och lär er alla de Office 365 program som ni kan tänkas behöva samt sätter upp nya mailadresser och mailboxar. Använder ni i dagsläget en lokal Exchange server så kan vi hjälpa er med att migrera den till molnet (Office 365).

Mer information?

Kontakta oss för mer information eller prisuppgifter.

kontakt@dittcloud.se

Klicka på länkarna nedan

och se vad vi kan erbjuda

Backup

SharePoint

IT-Support

Nätverk och drift

Webbsidor

Brandväggar & Antivirus


Adress

Möbelgatan 4
431 33 Mölndal

Kontorstider

M-T: 08:00-17:00
F: 08:00-16:00

Kontakt

Telefon Försäljning: 031-3838780
Telefon Support: 031-3838785
Mail: kontakt@dittcloud.se
Orgnr: 556638-9630